Gå vidare till innehåll

📞 +46 73 414 55 79 eller📧 info@fyndladan.se

  Leveransinformation

  Jag har slutfört min beställning, när kommer den att skickas?

  Vänligen tillåt 1-2 arbetsdagar för att behandla din beställning. Beställningar skickas inte på helger eller helgdagar. Beställningar som görs mellan fredag och söndag kommer att skickas följande måndag för att säkerställa färskhet vid leverans.
  • Upp till 3 arbetsdagar från slutförd beställning till ditt paket skickas ut.**
  • Leveranstid: 5-12 dagar Standard Leveranstid** (Inom Sverige)

  ** I den rådande situationen med covid-19 vill vi dela en uppdatering med er. Det är osäkra tider, men vi är säkra på en sak: våra medarbetares och våra kunders hälsa och säkerhet kommer i första hand.

  Vi gör allt vi kan för att säkerställa att våra produkter och lokaler kontinuerligt saneras. Som team är vi måna om att hålla oss friska och vi vill gärna att även våra kunder att hålla sig friska.

  Vi ber om ursäkt för eventuella förseningar vad gäller orderleverans. Produktion eller leverans kan påverkas av globala problem utom vår kontroll, och kan orsaka viss väntetid.

   

  Fraktkostnader och leveranstidsuppskattningar

  Frakten är gratis för alla beställningar som skickas Sverige. Vi skickar inte internationellt för närvarande.

  Beställningar skickas med den bästa metoden (USPS eller UPS). Genomsnittliga transporttider är 7-14 arbetsdagar.

  Om vi upplever en stor mängd beställningar kan försändelser fördröjas med några dagar. Vänligen tillåt ytterligare dagar i transit för leverans. Om det blir en betydande försening i försändelsen av din beställning kommer vi att kontakta dig via e-post eller telefon.

  Vänligen kontakta info@fyndladan.se om du har några frågor.

  Sista beställningstid

  Beställningar måste läggas innan 18:00 (GMT+01:00) för att skickas samma dag. Beställningar som görs efter 18:00 (GMT+01:00) kommer att skickas nästa arbetsdag.

  Har du några fler frågor angående leveranstiderna?

  Vänligen kontakta vår kundtjänst genom att klicka här, eller skicka ett mail till oss på info@fyndladan.se

  Det finns omständigheter som vi ibland inte kan kontrollera (naturkatastrofer, helgdagar, väder osv.) Som kan orsaka eventuella förseningar. Medan de flesta paket kommer att komma i tid, kan det finnas omständigheter och förseningar som våra transportörer kan uppleva. Av detta skäl garanterar vi inte den exakta leveranstiden; leveransfrågan är rederiets ansvar.

  Som ett litet företag har vi inte ett förpackningscenter ännu, men vi arbetar hårt för att expandera. Våra produkter skickas till vår förpackningspartner i Asien som distribuerar dina paket runt om direkt till Sverige. Vi vill tacka våra kunder för deras tålamod och förståelse.

  Kommer jag att få ett spårningsummer?
  Vi tillhandahåller spårning för varje beställning. Spårning kommer att finnas tillgänglig när din produkt har skickats. Om du av något skäl inte fått ett spårningsnummer kan du kontakta oss på info@fyndladan.se om du behöver hjälp med att spåra din beställning

  Kan jag avbryta min order?
  Du måste avbryta din beställning inom 24 timmar efter det att du har slutfört ditt köp för att avbokningen ska tillämpas. Allt du behöver göra är att skicka ett e-postmeddelande till oss med ämnesraden "AVBRYT". Om artikeln redan har skickats finns det ingen möjlighet att avbryta din order.

  Jag har skrivit in fel adress, vad gör jag?
  Om du har stavat fel eller fyllt i fel adress, svara helt enkelt på din e-postbekräftelse och ge oss korrekt information. Meddela oss omedelbart via e-post på info@fyndladan.se. Om adressen är fel kan vi korrigera detta inom 24 timmar.

  Min produkt är skadad
  Vi levererar varje objekt med dubbla lådor, extra stoppning och skum. Trots detta rapporterar våra kunder att cirka 1 av 1 000 produkter kommer skadade på grund av felbehandling av posttjänster. Vänligen, avstå från att ta emot paketet om du ser skador på det och lämna in ett klagomål direkt till kuriren! Det kommer att skickas tillbaka till oss och vi kommer sedan att skicka ett nytt. Om du accepterar paketet kan vi inte hjälpa dig.

  Om detta händer med dig, vänligen kontakta oss med:
      - Ditt beställningsnummer.
      - En bild av den skadade förpackningen / produkten.
  När det mottagits på vårt kontor kommer vi gärna att skicka ut en annan gratis.

  Outlösta Paket

  Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade eller vägrade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift på 199 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

  Jag har en fråga som fortfarande inte har besvarats

  Om vi ​​fortfarande inte har lyckats svara på din fråga kan du gärna kolla vår FAQ-sida eller kontakta oss så gör vi vårt bästa för att svara dig inom 48 timmar!

  * Alla leveranstider utesluter clearance/tull förseningar

  Klimatkompenserad Frakt

  30 Dagars Returrätt

  Snabb Kundservice