Gå vidare till innehåll

ALLTID FRI FRAKT

ÖVER 80,000 NÖJDA KUNDER

30 DAGARS GARANTI

SÄKER BETALNING MED KLARNA

  Retur- och återbetalningspolicy

  Genom att göra en beställning via FyndLadan godkänner du villkoren nedan. Vi anger dessa policyer för att säkerställa att du är fullt medveten om våra återbetalnings- och returmetoder och procedurer. Dessa policyer gäller för (Sweden) land.

  A. 30 DAGARS RETURPOLICY

  Vi har 30 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din beställning. För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller köpbeviset.

  B. RETURPROCESS

  För att starta en retur kan du kontakta oss på info@fyndladan.se eller ring oss på 073-414 55 79 . Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktsedel, samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

  C. SKADAD OCH FEL PRODUKTER ELLER FRÅGOR

  Vänligen inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.
  För att returnera din produkt bör du kontakta vår mail.
  Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.

  D. UTBYTEN

  Vi byter endast produkter som är skadade, fel produkt, fel storlek eller defekt. Om du behöver byta en vara, kontakta oss på info@fyndladan.se eller ring oss på 073-414 55 79

  E. LAGERAVGIFT

  Vi tar inte ut någon återuppsättningsavgift vid returer.

  F. ÅTERBETALNINGAR

  Vi kommer att meddela dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och meddelar dig om återbetalningen godkändes eller inte. Om det godkänns får du automatiskt en återbetalning med din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.

  Alltid Fri Frakt!

  Vi står självklart för frakten!

  30 Dagars Returrätt

  Med vår 100% nöjdhetsgaranti får du pengarna tillbaka

  Säkra betalningar med Klarna

  Få först. Betala sen