Gå vidare till innehåll

📞 +46 73 414 55 79 eller📧 info@fyndladan.se

  Om Oss

  Fyndladan - Online-butiken för prylar och hemelektronik

  Fyndladan är en online-butik som specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av diverse prylar och hemelektronik till överkomliga priser. Vi grundades med en passion för att erbjuda våra kunder de mest unika produkterna på marknaden.
  Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden

   

  Vårt sortiment består av unika framtagna produkter och tillbehör som vi säljer i Sverige. Vi har noga utvalt och kvalitetssäkrat varje produkt för att säkerställa att de möter våra höga krav. Vi vill erbjuda en praktisk upplevelse för våra kunders husdjur genom att erbjuda produkter som är användbara i alla skeden i livet.

   

  Varför vi är i branschen

  Vårt mål är att underlätta vardagen för våra kunder och deras husdjur genom att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Vi tror att husdjur berikar våra liv och vi vill ge dem det bästa livet möjligt. Vi strävar efter att ständigt lära oss mer om husdjur och deras ägare och att vara en attraktiv och pålitlig partner för kunder och leverantörer.

   

   

  Vad vi strävar efter

  Vi är ett mycket motiverat team med en ständig törst efter kunskap. Vårt mål är att utveckla marknaden för prylar och hemelektronik och att leda vägen med produktutveckling inom branschen. Vi betonar hållbar utveckling och alla våra aktiviteter bygger på respekt för både människor och miljön.

   

  Intresserad av att jobba hos oss?

  Om du är intresserad av att arbeta i ett dynamiskt, energiskt och driven företag, skicka din ansökan till jobb@fyndladan.se och låt oss veta varför vi ska anställa dig. Vi kommer att kontakta dig om vi kan erbjuda dig en position som matchar dina färdigheter och kompetenser.

   

  Returnera en produkt?

  Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med våra produkter och erbjuder därför en enkel och smidig returpolicy. Om du vill returnera en produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@fyndladan.se så hjälper vi dig vidare med instruktioner.

  Klimatkompenserad Frakt

  30 Dagars Returrätt

  Snabb Kundservice