Gå vidare till innehåll

📞 +46 73 414 55 79 eller📧 info@fyndladan.se

  Faktureringsvillkor

  Definitioner
  Säljaren hänvisar till ägaren av webbplatsen – den person till vilken inköpsordern gjordes." Köpare hänvisar till den person eller organisation som gör beställningen."Varor" eller "tjänster" är de produkter som köparen har bett säljaren att tillhandahålla .

  FyndLadan accepterar flera betalningsmetoder.
  Visum
  MasterCard
  American Express
  Apple Pay
  Shoppa betala
  Google Pay
  Maestro
  UnionPay
  Klarna betala senare
  Klarna Betala nu
  Klarna Slice It

  Hur kan jag vara säker på att min finansiella transaktion är säker?
  Vi använder alltid en säker, krypterad anslutning vid hantering av betalkortsinformation. FyndLadan-utcheckningsprocessen är säkrad med 128-bitars SSL-kryptering. Leta efter en låsikon i hörnet av ditt webbläsarfönster för att säkerställa en säker transaktion. När en transaktion har slutförts tas kreditkortsinformationen bort från vårt system.

  Leveransvillkor
  Den kurs som säljaren bestämmer vid köptillfället är vad köparen betalar för frakten. Om en vara försvinner under frakten kommer köparen att få tillbaka den totala kostnaden för varan, inklusive frakt, från säljaren. Säljaren kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa skydd mot förlust, skada eller förstörelse av de tjänster eller material som den levererar till köparen. Mer detaljerad information om våra fraktpolicyer finns här: Fraktpolicy.

  Återbetalnings-/Returpolicy
  Köparen kan returnera varan för återbetalning eller byta den mot en annan vara om de kontaktar säljaren inom 30 dagar från leveransdatum. Köparen ska kontakta säljaren via mail på info@fyndladan.se eller via kundkontosidan på hemsidan där retur kan behandlas. Alla varor kan inte returneras. De fraktkostnader som uppstår för returen är på köparens bekostnad. För mer information, se vår returpolicy.

  Annullering
  Din beställning kommer att behandlas inom 72 timmar. Inom 72 timmar kan du avbryta din beställning utan konsekvenser. Om du bestämmer dig för att avbryta din beställning efter 72 timmar eller efter leverans kommer du att debiteras för returfrakten och en avgift på 20 % för att fylla på.

  Klagomål
  Eventuella klagomål om en vara eller säljaren ska riktas till vårt supportteam. Skicka ett mail till info@fyndladan.se Det finns ingen garanti för en lösning. Varje fall granskas individuellt och säljaren kommer att kontakta dig.

  Regelbundenheter
  Säljaren ansvarar inte för några hälso- eller säkerhetsproblem efter att köparen har tagit emot varorna eller tjänsterna. Säljaren ansvarar inte för skador som köparen kan orsaka på de köpta föremålen. Lagarna i den stat där webbplatsägaren är bosatt ska styra alla tvister som uppstår till följd av sådan användning av webbplatsen.

  Dessa faktureringsvillkor kan komma att ändras.

  Genom att använda denna webbplats och göra en beställning godkänner du dessa faktureringsvillkor.

  Klimatkompenserad Frakt

  30 Dagars Returrätt

  Snabb Kundservice