Gå vidare till innehåll

Covid 19

Vi arbetar hårt för att få ut beställningar till dig på ett säkert sätt och för att hålla dig uppdaterad om de förändringar som vi har gjort under denna tid.

Vi har ett nära samarbete med våra leveranspartners för att se till att alla leveranser kommer fram på ett säkert sätt och i tid. Våra kunders välbefinnande är vår högsta prioritet och alla nödvändiga försiktighetsåtgärder vidtas för att garantera säkerheten för både kunder och kurirer under denna tid.

Vi kan för närvarande inte skicka din beställning lika snabbt som vanligt. Orsaken är å ena sidan den ökade efterfrågan för tillfället och å andra sidan anpassningen av vår interna kapacitet för att skydda de anställda. För att garantera deras säkerhet genomför vi ytterligare hälso- och hygienåtgärder i vårt logistikcenter. Tyvärr innebär detta att vi för närvarande måste behandla din beställning längre än vad du är van vid. Vi ber därför om din förståelse och försäkrar dig om att vi kommer att göra allt vi kan för att se till att du får din beställning så snart som möjligt.

Vi gör allt vi kan för att se till att dina beställningar kommer till dig så snabbt som möjligt, men vi vet att ni, våra underbara kunder, kommer att förstå om det blir en viss fördröjning medan vi anpassar oss till nya arbetssätt.

Om du har några frågor finns vår kundtjänst här som alltid. Du kan nå dem genom att skicka ett e-postmeddelande till info@fyndladan.se.

E-post: info@fyndladan.se
Telefon: 045-136545

Klimatkompenserad Frakt

30 Dagars Returrätt

Snabb Kundservice