Skip to content

Returns

Returer & Garantier

Avbeställning av beställning
Alla beställningar kan annulleras inom 48 timmar efter att du har lagt din beställning. Om din beställning har betalats och du behöver ändra eller annullera den måste du kontakta oss inom 12 timmar. När packnings- och leveransprocessen har påbörjats kan den inte längre annulleras.

Vår högsta prioritet är att göra dig nöjd, så alla som handlar på Fyndladan.se får följande garantier:

Full återbetalning om du inte får din beställning;
Full återbetalning om din beställning inte kommer fram inom den garanterade leveranstiden (45 arbetsdagar inklusive 2-5 arbetsdagar för bearbetning).
Fullständig eller partiell återbetalning om varan är skadad.
Full återbetalning om du inte vill ha den produkt du fått (men du måste returnera varan på egen bekostnad och varan måste vara oanvänd). Se nedan om ångerrätten.
Fullständig återbetalning är inte möjlig under följande omständigheter:

Din beställning kommer inte fram på grund av faktorer som ligger inom din kontroll (t.ex. genom att ange fel leveransadress).
Din beställning kommer inte fram på grund av exceptionella omständigheter utanför vår kontroll (force majeure).
Du kan skicka begäran om återbetalning inom:

Du kan skicka din begäran om återbetalning på följande sätt: 14 arbetsdagar efter det att beställningen har levererats.
45 arbetsdagar efter det att din beställning har gjorts. Du kan göra detta genom att skicka ett meddelande på sidan Kontakta oss.
Om du godkänns för återbetalning kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar.
Rätt till ångerrätt
Som konsument har du rätt att ångra ditt köp enligt lagen om distansavtal och avtal utanför fasta affärslokaler. För att ångra ditt köp, informera oss om att du ångrar ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit din beställning.

När du returnerar produkten måste den vara i oanvänt skick och i sin originalförpackning, om möjligt med alla tillbehör och alla förpackade komponenter.

Fraktkostnaderna för returen är ditt ansvar vid personliga skäl, till exempel om du inte gillade färgen/kvaliteten, ändrade dig, beställde av misstag osv. Vi återbetalar hela kostnaden för varorna och fraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt misstag eller en felaktig produkt.

Hur man returnerar en vara
Gör följande om du vill inleda en retur:

Skicka oss ett foto av de produkter du har fått tillsammans med din begäran om retur till info@fyndladan.se så guidar vi dig genom stegen.
Returnera varan till den adress som du fått via e-post inom tio kalenderdagar och skicka spårningsnumret när du har skickat varan.
Returnera inte ditt köp till oss om vi inte ger dig tillstånd att göra det.
Paket som inte begärts ut

Om försändelser anländer till postkontoret men inte hämtas ut av mottagaren debiteras en avgift på 149kr

Free Shipping
We take care of the shipping!

30 Days Return Policy

If you are not satisfied, you get your money back!

Easy Returns

Simple return policy for your peace of mind.